Kraken kommer

Eller: svensk media undviker att rapportera viktiga nyheter om USA-valet och Internet censurerar svenska artiklar om ”Sidney Powell” i alla sökmotorer

Eller: Den läskigaste insikt du kommer att få i ditt liv om du tar dig tiden att förstå

Publicerad: 19 november 2020 | Uppdaterad: 5 januari 2021

Den här artikeln innehåller länkar till det du bör veta men som du inte får veta i Sverige.

Det är viktigt att du läser hela den här texten med full koncentration och aldrig skumläser. Du får inte hoppa över några bitar för då försvinner möjligheten att förstå helhetsbilden som är svår nog att förstå som den är ändå. Du får inte heller avfärda saker som verkar strida mot dina egna värderingar per automatik och vägra fortsätta läsa. Det är nämligen troligt att insikten du får om du förstår innebörden av den här informationen är precis enligt dina värderingar. Ge texten en chans att förklara.

Jag har sedan igår meddelat att viktiga politiska nyheter skrivna på svenska censurerats i Sverige. Låt det sjunka in: CENSURERATS.

Censureringen har skett synkroniserat i Google, Bing, DuckDuckGo och gäller svenska sidor/artiklar/nyheter.

Det är med stor förvåning jag inser att INGEN förstår allvaret i detta eller ens blir nyfiken.

Vad gäller det då? Det gäller censurerade nyheter som skrivs och diskuteras utomlands. Det gäller nyheter och uttalanden av personer med tillräcklig tyngd (underdrift) för att tas upp. Svensk media berör dock inte detta ämne alls och allt sök som rör svenska artiklar censureras. Media berör inte ämnet.

Vad handlar det om? Det handlar om sökningen ”Sidney Powell”.

Varför är det en grej och vem är hon?

Sidney Powell är Trumps jurist som väntas släppa information om valpåverkan och korruption.

Ni har lärt er att det är en lögn. ”Det finns inga bevis”. Om det INTE gör det – varför censureras Internet som i värsta totalitära diktaturen?

Det handlar om valpåverkan.

Det handlar om korruption.

Det handlar om att Sverige är spindeln i nätet i en grov korruptionshärva som sträcker sig utanför amerikanska valet.

Därför.

Fråga: Varför lyfter ingen på ögonbrynen när Internet censureras? Inte ens sökmotoroptimeringsexperter som förväntas ha koll. Uppenbarligen är vi svenskar inga demokratiexperter trots att vi gärna utmålar oss som så väldigt humanitära.

Tyvärr är läget så här: Vi har en media som är enbart opinionsbildande och agendasättande. Någon möjlighet att få en objektiv bild finns inte. Det är inte nyheter.

Det borde skicka en signal till din hjärna som får dig att tänka: ”VA!? Låter knas. Vad är det som pågår?”

Men det gör det kanske inte. För du är så indoktrinerad i att Trump är OND och Biden är GOD. Du är så van vid opinionsbildning att du inte ifrågasätter. Vilket innebär att du inte kunde bry dig mindre. Eller så är du som jag som länge känt: ”det är fan något som inte stämmer i svensk media…”. Så har jag känt sedan ungefär 2014.

Istället tänker du:

”Det drabbade i alla fall rätt person. Trump.”

Då säger jag: ”Tänk om det INTE gjorde det?”

Sluta inte läsa nu för att din hjärna precis tänkte ”Jahaja, jävla Trumpälskare…nazimotherf*cker”. Japp – det blev precis kognitiv dissonans. Du fick ett budskap som stred mot dina värderingar och din hjärna vill säga ”tack och hej, leverpastej…”.

Jag vet det. Därför ska du fortsätta läsa. För det här kan bli intressant. Faktum är att det här inte handlar om den ena eller andra blir vald – om man bryter ner det i sin enklaste form. Det är större. Det handlar om att media eventuellt tillåts bestämma utgången av ett val, inte folket. Det handlar om personer och företag så mäktiga att de i slutändan kommer att kunna röstfuska och ändå ha opinionen med sig, eller snarare simulera att de har opinionen med sig. Den jobbiga informationen censurerar man bort och protester trycks ner med tvångsmedel.

Det ska poängteras att jag inte bryr mig om valet som sådant Trump/Biden alls men att jag alltid blir ”hooked” på den motsatta åsikten än vad som sägs av den stora massan. Av sådant får man ovänner, fastän man egentligen bara letar vad som är sanning. Den stora massan brukar nämligen ha en liten grupp personer som är kloka och vet vad de talar om medan andra följer med för att följa gruppens åsikter/värderingar. Med tiden fungerar storleken som en slags katalysator för tillväxt och till sist skapas ”sanningen”. Det är väl så propaganda fungerar? Det vet jag inget om men det borde vara så. Bombardera med ett budskap och få opinionen med dig. Gör sedan vad du vill utan att någon protesterar.

Tänk om sanningen är den att du kan finna det fascinerande att LÄSA en bok om stackars människor som påverkas av propaganda men du är inte kapabel att veta när DU SJÄLV ägs av media? Du som är så klok och vill så väl. Du är fortfarande en fin människa även om du ändrar åsikt. Du handlade trots allt med gott uppsåt. Att vara lurad är inte att bli ond. Det är media som lurat dig. Det är media som har agerat oetiskt och är ondskefullt (hur man nu ska definiera ondska).

För så är det.

Sverige och svensk media har (förmodligen) satt sig rejält i skiten. Det är därför man nu tar till något så grovt som CENSUR i Sverige.

Kraken kommer.

”Vaddå Kraken?” undrar du. ”Hahaha, knas-weirdo…!”.

Ja – just det. Du vet inte. För det är meningen att du inte ska veta vad Kraken är om du är svensk.

Jag är 100% säker på att Trump/Sidney Powell har bevisen om valfusk och korruption, men media fullkomligen bombarderar dig med ”Trump har inga bevis Biden har vunnit!”

Media är agendasättande och opinionsbildande och det är dags att du suger i dig påståendet och lyssnar.

Föreställ dig möjligheten i alla fall.

Valet är INTE klart förrän alla röster är certifierade och elektorer (heter det så?) utsett presidenten. Det ska vara rättssäkert. Men media har fått dig till att acceptera att de bestämmer vinnaren. De har ju det – eller hur? Du är fullkomligt övertygad om att Biden vann, att Trump är OND, OND, OND och Biden är GOD.

Vad Sidney Powell säger är att bevisen kommer och hon har förklarat vad bevisen består i. Detta nämns inte i svensk media och Internet censurerar Sidney Powell. ”Biden vann!”. Låt mig säga så här: de är rätt desperata över att sanningen är på väg fram…

Det borde ringa en varningsklocka hos dig: censur i en demokrati. Stora nyheter som inte ens nämns i media.

Men svensken sover vidare.

Ingen reaktion.

Ingen. Jävla. Reaktion.

Om jag INTE har rätt i det jag skriver så borde nyheter skrivas. Det gör det inte.

Förslag på nyhet: Man skulle kunna säga ”Här sitter Sidney Powell och ljuger i TV” som brukligt är, men det är för känsligt t.o.m. för det. Istället blir det censur och försvårande av informationsspridning. Man skriver om att Trump har fått vitt hår efter valet. Man skriver att du ska tänka på ditt blodtryck… samma dag som Kraken-information spreds. Sprängstoff.

Saker är inte vad de ser ut att vara. Jag kommer därför att posta de länkar du behöver för att sätta dig in i ämnet. Det är nyheter du inte fått läsa om eftersom ämnet undviks trots sprängstoff. Jag avslutar med en länk till en person som kan förklara saker MYCKET bättre än mig.

Var beredd på att världen/ditt Sverige är upp och ner och att din hjärna kommer att kämpa emot och återgå i gamla tankemönster. Kognitiv dissonans. Ge det lite tid. Var öppen. Undersök.

Sverige är en spindel i nätet.

Om det känns  stolligt – se det som en spännande thriller (om ditt sinne inte är kapabel att ta åt dig informationen på annat sätt). Sen är du ute ur lådan. Det tog mig en vecka innan jag fattade. Jag förstår inte allt men jag greppar helhetsbilden. Jag gör det enklare genom att länka och förklara.

Det här kan få stora konsekvenser eller så är det bara jag som fattat något stort inom säkerhetspolitik som vanligt folk inte ska veta. Tur jag läste det av andra så att jag slipper hamna på Guantanamo… Finns väl några tusen som greppat detta och det växer snabbt.

Viktiga länkar för att förstå grunderna.

Här kommer filmerna som aldrig ens nämnts i svensk media och som förklarar varför det är så viktigt att se till att valet i USA är ärligt genomfört. Du kan firektlänka till varje punkt genom att länka: https://simonnystrom.com/kraken-kommer/#punksiffra (byt ut ”punktsiffra mot själva numret på punkten ex. https://simonnystrom.com/kraken-kommer/#1

Håll i hatten för nu vänds saker upp och ner!

1.

Sidney Powell berättar att de har bevis som kommer att släppas senare. Inget du får veta i svensk media. Hon hotar med att ”Release The Kraken”. Det är ett hackerprogram som kommer att avslöja illegala aktiviteter som gjorts av korrupta personer. Inget nämns i svensk media: https://79days.news/watch?id=5faf631ce7557c36551abf9b


2.

Sidney Powell släpper information om Kraken och vad de har för bevis och de kommer att redovisas SEN . Inget nämns i svensk media: https://www.vidrise.com/v/6vayq/


3.

Sidney Powell berättar att Dominion röstmaskiner använts av CIA för att få egna fördelar och har påverkat andra länder inklusive valet i USA. Och hon säger att hon kan bevisa det. MYCKET spännande. Inget nämns  i svensk media: https://youtu.be/Bi6U07gOHW4


4.

Smartmatics (Dominion mjukvara som jag förstår det) erkänner att de tillverkat minst 1 miljoner röster i valet i Venezuela. Inget nämns  svensk media: https://twitter.com/DisclosureBP/status/1328780565244309509


5.

Måste ses. Förklaring av hur jäkla stor korruptionen är och varför det som händer händer.  Inget nämns i svensk media:
https://www.youtube.com/watch?v=YPZuGpH95KQ

Tyska servrar är beslagtagna.

Dominion-servrar. Media FÖRNEKAR och försöker utse presidenten och kan INTE vänta på att det ska gå genom rättsapparaten:

Sidney Powell går it med ”It will be BIBLICAL”. Det nämns inte i msm-media…

Viktig video och den bästa förklaringen till bakgrunden

6.

Media vinklar sanningen (veckans underdrift…)

Media har lärt dig att Trump inte har några bevis. Media har tutat i dig att han är OND. Tänk STÖRRE. Du måste föreställa dig att du har FEL. Länkarna (punkt 1-5 ovan) förklarar vad bevisen består i och att bevisen  kommer.

Din spontana reaktion är ”de har motbevisat det där!” Fel. De har sagt ”Trump har inga bevis – han ljuger” när sanningen egentligen är ”nej,  vi har dem och vi kommer att presentera dem senare”. De domstolsprocesser som förs är fullt lagliga och det är viktigt att detta görs rätt och går genom rättsapparaten. Rättssäkerheten kommer senare att visa sig vara något väldigt bra – som media helst vill att vi ska strunta i.

Trumps jurist har även gått ut med information om att de stater som inte samarbetar kan bero på att personer är grovt utpressade på en otroligt grov nivå.

Är det rimligt att tro att Trump försöker säkra makten eftersom det blir enklare att gå vidare sen med korruptionshärvan, speciellt om den är galet stor?

Självklart.

Men Kraken bryr sig inte. Den kommer att komma ändå.

Informationen dröjer eftersom verkligheten du lever i är så olik den jag beskriver här så att du inte kan ta åt dig av den. Folk måste bli mer upplysta om hur saker och ting ligger till.

7.

Varför berör detta Sverige?

Pompeo, Trumps utrikesminister har rest runt i hela världen för att starta ett ”Clean Network”. Dvs en överenskommelse mellan länder där alla länder ansvarar för sin egen telekominfrastruktur inom landet. Detta för att företag som exempelvis svenska Ericsson inte ska placera utrustning på andra länders mark och kunna påverka i så stor skala att det påverkar demokratiska val m.m. Om jag tolkar det rätt. Clean Network är iallafall FAKTA.

150 länder är med i ”Clean Network” än så länge.

26 av 27 länder i EU är med.

Sverige har svensk-kinesiska företaget Panda Electronics som ingår på en lista som  Trump förbjudit personer/företag att affärer med. Sverige har dessutom telekominfrastruktur i många länder där man skulle kunna teoretisera över att avlyssning skulle kunna ha gjorts. Eventuellt. Om man får spekulera.

Ser du nu var det här börjar komma och varför media vägrar (journalisterna får förmodligen inte prata om det) diskutera detta?

Ser du nu att korruptionen verkar vara ”på riktigt”?

Här får du presskonferensen med Trumps utrikesminister Pompeo där han berättar om Clean Network.

Sverige är en spindel i nätet med sin avlyssning världen runt.

8.

Provokativa uttalanden – en nödvändig taktik för att tränga igenom propagandaväggen!

All svensk media fokuserar på uttalandet ”There will be a smooth tranition to a second Trump administration” som Pompeo säger i tidigare klipp. De ser en chans att hugga HÅRT och kritisera Trump.  Du har inte hört något om det positiva: 150 länder har en överenskommelse – the clean network. Presskonferensen är så bra att ingen svensk media får rapportera om det här. Journalisterna FÅR inte skriva något positivt om Trump. Det skadar affärsintressen. Att det skapar en bättre värld är oviktigt. Media ÄGS av egoistiska skitstövlar som vill att ALLA PENGAR SKA NER I DERAS FICKOR oavsett om det skadar världen.

För att nå ut med sitt budskap om Clean Network  och att folket ska inse att de är lurade i största allmänhet  så MÅSTE de sprida informationen via provokation. Se uttalandet för tidpunkten 9:55 i klippet: https://www.c-span.org/video/?477982-1/secretary-pompeo-there-smooth-transition-trump-administration. Han provocerad korrupta medier att sprida informationen genom att skapa en anledning att hata.  Journalisterna som jobbar för korrupta medier (fake news) kan på så sätt hänvisa till informationen eftersom de ”sköter sitt jobb” genom att skriva illa om Trump. Det gynnar businessen för företagen som äger media.

Exempel:

Anders Lindberg kallar Pompeos tal för ”statskupp”, egentligen handlade presskonferensen om något helt annat (”The Clean Network”). Något POSITIVT.
Pompeo lyckas genom att provocera skicka informationen genom propagandaväggen. Du ska se det för vad det är: en stor jävla nödsignal.

Du lever tyvärr i boken ”1984”. Du lever i ”tvåminutershatet”. På riktigt.  Den enda skillnaden är att du har en bättre tillvaro. Man jag lovar – den kan ändras blixtsnabbt den dag de bestämmer sig för att göra det.

Nu när allt håller på att avslöjas i samband med valet i USA går media bananas och tapetserar framsidorna med skrämselpropaganda som gör att du lägger tid på rädsla (du lägger din lediga tid på att läsa mer). Det skapar även bråk och tjafs mellan de som tycker att coronaviruset inte är så farligt och de som tycker att det är livsfarligt.

Så här såg Dagens Nyheters löpsedel ut igår den 24:e november när saker börjar uppdagas i USA-valet:

Dagens Nyheter

Tänk själv: anser du att detta vara nyheter? Det har hållit på sen i mars och INGET nytt gällande virusets farlighet har framkommit. De senaste restriktionerna går dessutom MOT vetenskap och Folkhälsomynighetens rekommendationer. I samband med USA-valet kör propagandaapparaten fulla muggar för att ta bort ditt fokus från vad som faktiskt händer i världen. Något kolossalt stort och 100ggr större än vad du ens trodde var möjligt.

9.

[Tillagt 24:e november]

Om jag nu har rätt i att Internet censureras så är det läskigt i sig. Nu ska jag göra det ännu läskigare:

Bevis

10.

Nu börjar det bli riktigt otäckt. För det håller logiskt HELA VÄGEN. Tyvärr. Det enklaste nu är att falla tillbaka i den trygga tillvaron och tänka. Okej, men…det löser sig säkert.

Så. Vi får hoppas att detta är inte hänger ihop. Det är skönt att jag äntligen kan säga: ”jo, men det här behöver i alla fall inte vara sant”. Pust. Eller är det?

Censuren, som är nog för att sparka bakut och bli totalparanoid gör att denna är intressant. Och – om du har förstått vad jag pratat om: oerhört läskig.

Sanningen håller på att nå ut till en kritisk massa. Hur stoppar man det om man tillhör den förtryckande eliten?

Krisinformation Allmän sammankomst Diktator löfven

Visst är det bra med mötesfrihet? Visst är det bra att vi kan diskutera i grupper?

Visst är det tur att ett missbruk med indragen mötesfrihet inte skulle kunna hända i Sverige?

Tänk om det fanns ett sätt att kringgå saker och ting så att det blir enklare att mörka sanningen?

”Man skulle ha haft en sjukdom eller något att skylla på…”

Till detta ska lägga att tester plötsligt visade fel. Denna rubrik kom direkt efter att Sidney Powell gått ut med att de har beslagtagit servrar i Tyskland.

Provsvar

Testerna för Covid-19 visar oerhört mycket fel och WHO har gått ut med helt galna rekommendationer vilket skapar många falskt positiva tester:

Dessutom har (osäker källa) påtalat att alla tester skickas till samma ställe. I så fall finns utrymme för mygel. Detta kan dock vara ett rykte och bör kollas upp.

Tänk om…

Sverige kanske använder utrustning från samma leverantör (Dominion) som USA för att räkna våra valsedlar.
Kraken, som är ett hackerprogram verkar iallafall samla in data från Dominion.

Många reagerade på glitchen under valnatten 2018:

Val

…så lär det där få dig att haja till och förstå vidden av denna korruption: 100ggr värre än du kan föreställa dig.

Den djupa staten är alltså inte länder utan mäktiga företag/organisationer/myndigheter/privatpersoner.

Ex. Turkiet sköt ner ett Ryskt plan över Syrien för ca: 3 år sedan. Alla förväntar sig typ världskrig men ingenting händer.

Den djupa staten i Turkiet sköt ner planet och alla utom befolkningarna vet det. Orsak: CIA (den djupa staten) har kontrollen och drar in sjuka pengar på att destabilisera, sälja vapen och pengarna går till privata fickor på skattebetalarnas bekostnad.
Sen kan man kabla ut det i TV och ingen fattar något. Inte vad som händer iaf.

Likadant det som nyligen var i Karaback. Det är den djupa staten i Turkiet och någon till som håller på.
Inget riktigt krig utan spel för gallerierna och på sin höjd legosoldater (och TV-kameror).
Lustigt att Ryssland och Turkiet (länderna) mäklade fred för några dagar sedan.
https://www.aa.com.tr/en/azerbaijan-front-line/turkey-russia-to-jointly-monitor-karabakh-peace-deal/2040141
De har alltså redan börjat motverka den djupa staten.

Djupa staten är i princip bakom alla krig i världen. Egentligen är världen mycket finare än vad de korrupta personerna och företagen tillåter oss att uppleva.

…vi lever under en tung filt av propaganda?

Den propaganda som använts för att styra oss hela vårt liv (även om du tycker dig ha haft ett bra liv, för det kan man ha ändå) är som tagen från hur det ser ut i kommunistiska diktaturer.

Det här är medias roll:

  • Vara opinionsbildande och agendagenomförande där pengarna åker ner i rätt fickor. Dränera landet på skattepengar.
  • Få tänkare att framstå som dumma.
  • Att ifrågasätta är fult.
  • Byta betydelser på ord.
  • Få människor att lyda.

Du kan läsa boken 1984, det är ingen floskel utan det verkar uppenbarligen vara så.

Exempel ur verkligheten – anledningen till att du tycker att media betett sig ”märkligt” senaste 10 åren.

Kritik mot invandring = ”nazist”

Tycka att Trump gjort något bra = ”Högerextrema tendenser”.

Om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger så blir det till slut en sanning. Genom att byta namn på ordens betydelse kan man sedan avskeda obekväma journalister om de skulle bli för besvärliga och vilja bedriva riktig journalistik: ”Personen hade högerextrema åsikter”.

Folket har ju faktiskt accepterat dessa ordbyten, eller hur? Den som haft åsikter om invandringen utpekas som ”nazist” och en del tyckte ju att det var märkligt men de accepterade det och spelade med i dumheterna. Folk har trakasserats av den stora massan, folk har ringt vederbörandes arbetsgivare och försökt få personen sparkad. Det är en masspykos – vilket jag poängterat precis hela resan. Och fått skit.

Du vet ju hur sjukt det varit. Och det kommer bara att bli sjukare ju närmare sanningen vi når…

MSM uppgift är endast opinionsbildande och agendasättande. Det är ett verktyg för att pengarna ska gå ner i rätt fickor.

Detta håller på att uppdagas nu. Det är därför coronaviruset överdrivs. Det är fortfarande farligt för riskgrupper, men det är inte SÅ farligt. Det viktigaste är att vi är upptagna med att tjafs om coronaviruset är farligt eller inte så att vi inte har tid att undersöka hur det egentligen förhåller sig med de riktiga problemen.

Du kan INTE rösta dig ur ett korrupt system.

Resten tänker jag inte skriva. Du får tänka själv. Det här kräver nämligen både hjärna och egen vilja. Tyvärr är systemet gjort för att du ska nöja dig med att jobba, dricka öl, se på fotboll, fortsätta vara ”dum”.

Alternativ teori

Min andra teori är att vi hellre vill fortsätta vara lyckligt ovetande i vår svarta låda än att exponera saker som förändrar vår tillvaro. Tänk ”The Matrix”.

Bevis där media utelämnar information eller ljuger om valfusket i USA

Det finns hur mycket som helst. Här är några exempel som är någorlunda enkla att greppa. Jag går inte in i detalj eftersom det tar för mycket tid. Förklaringar får du via länkarna.

Expressen och DN ljuger sig blå om att Trump bett Washington Post ”fuska för att ge honom segern” precis innan sista slutbeskedsdatum 6:e januari.

203000 fler röster än vad det fanns röstberättigade har bevisats i Pennsylvania. Trump vann egentligen, men rösterna är certifierade redan och måste de-certifieras. Media skriver inget.

Man har bevisat att Dominion röstmaskinerna kan hackas och kopplar upp mot nätet vilket har FÖRNEKATS av Dominions VD:

Ukraina bekräftar Bidens korruption i presskonferens. Inget nämns, media har bara sagt att det absolut inte finns några bevis:

Se hur detta göms i Google. Jämför Google med DuckDuckGo:
Biden korruption

Kemp har gett 110 000 dollar till ett utländsk bolag för att skicka röstdata till… Tyskland:

Varför bevisas inget i domstol?

Korruptionen är enorm. Har man hållhakar på domare m.m. blir det svårt att bevisa röstfusk på det vanliga sättet. Då får man ha tålamod istället. Trumps jurist säger sig ha bevis på våldtäkt och mord på barn i utpressningssyfte.

Så här säger en av Trumps jurister:

Slutord

Att spekulera fel är aldrig bra. Kritik ska alltid tillämpas för det är väldigt enkelt att hamna på villospår. Som jag ser det beror det på att man blir rädd när man förstår hur saker verkligen är och när man är rädd hittar saker som korrelerar så är det enkelt att ta till sig ”bevis” som egentligen inte alls har med detta att göra. Till slut kokar hjärnan av konspirationer. Jag skulle kunna skriva mycket mer men väljer att inte göra det.

Men att media kan räknas bort och att DN, Expressen och Aftonbladet inte har något som helst att göra med verkligheten kan vi ta för givet redan nu tycker jag. För oavsett om det är sant eller inte skulle man INTE gå ut och bestämma vinnaren i förväg när mn vet om de här detaljerna.

För varje sak som känns otrolig bör du alltid ta ett steg tillbaka och hitta något som påstår motsatsen. Stora medier är dock ofta inga bra källor. De struntar uppenbarligen i viktiga nyheter om det inte handlar om kritik mot någon som skadar deras egna finansiella intressen. Det gäller att tänka mycket själv – utan att hamna på psyket. 🙂

Du kan bli skärrad av att upptäcka att det ser ut som att coronaviruset är planerat eftersom mycket synkar så väl händelsemässigt med vad som händer i världen. Tänk på att det faktiskt INTE behöver ha något som helst med korruptionshärvan att göra. Annars har detta alla möjligheter att eskalera till något riktigt otäckt och blint hat kommer att drabba oskyldiga.

Du har lärt dig av media att Trump är nya Hitler fastän han inte har startat ett enda krig. I Mellanöstern har det också blivit bättre.

Vad tror du?

TV