Mjölk och hälsa-kampanjen verkar gå käpprätt…

Det kom det in en dryg kommentar om mjölk-kampanjen som jag skrev om tidigare och som jag totalt glömt bort. Ni vet den där Alex Schulman säger att man ska “Googla mjölk” där syftet är att hetsa mot mjölk som livsmedel? I korthet skrev jag att kampanjen är vansklig då det är stor risk att den slår tillbaka och länkade in Håkans post i ämnet.

Eftersom det är hyfsat sällsynt med dryga kommentarer bestämde jag mig givetvis för att kolla hur det ser ut med  “mjölk hälsa”-sökningen i Google. Det visar sig att kommentaren kommit in efter att  Håkan Perssons inlägg hamnat i  toppen på “mjölk hälsa”.  Själv ligger jag något oväntat #7.Jag skrev bara en post… Det visar väl än mer hur vansklig kampanjen är!?

(Edit: Håkan ligger även #7 på bara ”mjölk”.)

mjolkresultat

Ni kan läsa den tidigare posten här eller hoppa direkt till den dryga kommentaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *