Kategorier
Smslån i Google

Det går bra för Smslånonline.se

Det här är en komplettering till bloggposten ”SEO är som lerduveskytte” som visar resultatet jag fått genom att jobba med smslån på det sätt som beskrivs i bloggposten.

Du som inte har hängt med kommer säkert med  vanlig kritik och misstänksamhet mot att jag verkligen jobbar som jag påstår, så därför har jag faktiskt bemödat mig med att skapa en egen F.A.Q för smslånprojektet. Jag föreslår att du läser det för jag kan nästan garantera att du hittar svaret där.

Rankings

SEOlytics Rankings för Smslånonline.se

2:a vinnare på SEOlytics ”Winners/Losers”-lista för v34

SEOlytics är ett verktyg som mäter synlighet för sökord som de känner till på den svenska marknaden, vilka sidor som rankar, och vilken ranking sidan har. Smslånonline.se ligger alltså #2 på deras lista över sajter som avancerar, vecka 34.

Winners/Losers

SEOlytics Topp 1000 (#293)

Faktum är att sajten ligger väldigt bra på synlighet över sökord som SEOlytics mäter överhuvudtaget. Faktiskt på 293:e plats för topp 1000.

SEOlytics Topp 1000

 Sajten har fått sitelinks

Jag vet ärligt talat inte om det funnits en smslånesajt med sitelinks förut. Då snackar vi inte sådana länkar som kommer upp om du googlar domännamnet utan nu menar jag en sökning på ”sms lån”.

sitelinks

 Rankings över tid

resultat

Sen får vi se hur spamattackerna påverkar. Jag hoppas på att sättet jag  jobbar på gör att läget är stabilt och att jag snart får göra så här:

keep

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *