Kategorier
Smslån i Google Spam

Dra åt h-e ”Content is king”!

Lugn och sansatDansken och Kroaten härjar vidare. Det är bara sjukt. 5 av 10 av förstasidan resultat ägs av extremspam inom smslån. Jag börjar tro att 100% snart gör det för liknande webbplatser börjar finnas på sida två inom smslån också. Det skalas upp – enkelt!

Just nu kan man bara säga så här: DRA ÅT H-E ”CONTENT IS KING!!!” Det blir löjligt när man jobbat mer än ett år med sin webbplats (jo, jag jobbar ju med det här på heltid faktiskt!) när Google föredrar masskopierade 1-sides-webbplatser med duplicerat innehåll och vilseledande information samtidigt som de påstår sig premiera seriösa webbplatser. Inte en vecka. Utan en månad. Och före det var det andra spammiga webbplatser om än tanken på dem numera nästan gör en varm i hjärtat i jämförelse med detta. Och det blir fler, de masskopieras. De kör rakt igenom indexet och Google skänker pengarna till de värsta spammarna. Well, de och de som stödjer denna skit då.

Inte ens brandsen har en chans. 50% av resultaten är spam och toppen 1-3 är nu fylld med identiska webbplatser. Det är hundratusentals kronor som åker till utlandet det varje månad och som kan användas till att skala upp ännu mer. Fy *** så illa. Det är nämligen inte bara inom smslån, det gäller hela lånesegmentet.

”Jaja, det är smslån det struntar jag i” kanske du tänker. Men saken är ju att hela mitt projekt är gjort som ett blod, svett och tårar-test och jag har jobbat som en tok – det kan ingen förneka. Delvis för att syna Googles ”Content is King”-snack. Rakt igenom ärligt, transperent och jag gör sedan länge t.o.m en bra sak med min sajt Smslånonline.se, utöver att erbjuda korrekt information med en tydlig avsändare. Google klarar alltså inte att se skillnad på det och en helt katastrofalt dålig webbplats? Jag har t.o.m fått länkarna, saker har delats imponerande mycket med tanke på att det handlar om smslån men Google väljer iallafall spamskiten utan att tveka en sekund. Smart?

Just nu unnar jag mina största NORMALA konkurrenter förstaplatsen istället för det här (där det mesta ägs av en person):

Extremspam

Jag känner mig tvungen att göra en liten uppdatering på framsidan i och med detta:

Uppdatering

Det förändrar dock inget, jag fortsätter att jobba som jag gjort med Smslånonline.se Jag kategoriserar denna som en ”gnällpost” som ska tas med en nypa salt. Dvs, dra inga förhastastade slutsatser av att jag freakar ur. Vad vore världen utan freakiga utbrott?

Jag flyttar min schackpjäs senare idag om jag hinner. Det är mycket nu.

3 svar på ”Dra åt h-e ”Content is king”!”

Om det finns något annat motiv hos Låneföretagen än att tjäna pengar (som att bedriva en schysst verksamhet med gott samvete), så borde det vara i deras intresse att VÄLJA vilka man väljer att jobba med.

Vad jag vet så är dessutom affiliatelänkarna knutna till en webbplats. Jag tvivlar på att de har granskat alla dessa spamsajter och godkänt dem alla.

Jag tror att det i långa loppet kommer löna sig att jobba som du gör, dvs med kvalité.

Det hänger till stor del på Google. Det borde inte vara speciellt svårt att fånga upp spamsajterna.

Jag jobbar både på svenska och amerikanska marknaden. Med en uppdatering av Google algoritmen i stil med hur det är i USA söket så borde det lösa en stor del av problemet med spamsajterna.

Alla har rätt till en pissdag då och då. Jobba på, det kommer vända!

”Om det finns något annat motiv hos Låneföretagen än att tjäna pengar (som att bedriva en schysst verksamhet med gott samvete), så borde det vara i deras intresse att VÄLJA vilka man väljer att jobba med.”

Du är mer än lovligt naiv om du tror att något låneföretag bryr sig om huruvida deras affiliates följer Googles hitte-på-regler eller ej så länge inga riktiga lagar bryts.

Finns en sanning i det Greger säger ändå. Om man uppmärksammar det negativa de står för och uppmärksammar det ORDENTLIGT och däremd pissar på deras varumärke så biter det nog på ganska många företag. Det handlar bara om storlek på uppmärksamheten?

[EDIT: Biter dock knappast på de flesta smslåneföretag, men det finns andra inom lån som borde vårda sitt varumärke lite bättre tycker man.]

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *