Kategorier
Smslån i Google

En återinkludering är bara början

Det tog mig tio dagar att häva den manuella åtgärden som drabbade SmslånOnline.se. Jag har lagt tre gånger så lång tid på att förbättra webbplatsen ytterligare efter det och arbetet fortskrider.  Jag kommer att blogga betydligt mindre än jag gjorde tidigare samt skriva kortare, mer tidseffektiva poster (som folk orkar läsa).

Webbplatsen har bl.a försetts med följande funktionalitet (AJAX, JSON, jQuery, MySQL, PHP):

Den är nu lite snabbare:

SmslånOnline.se Pingdom

Om jag fått tillbaka min förstaplats? Så fasiken heller – Google sänkte mig i slutändan. Inte något spam. 🙂 Men jag klagar inte (längre). Analytics och statistik börjar visa att SmslånOnline.se numera är hälsan själv och jag syns på en hel del nya sökningar. Ett bounce rate på 30% den senaste tiden får anses vara ganska fett också…. Jag har slitit och dragit i det mesta som finns på webblatsen,  ändrat massor av länkar sitewide osv så nu ska Google få lite tid att förstå hur den egentligen är ihoplänkat innan hen blir gramse igen….

Det finns ett ess i rockärmen för att distansiera webbplatsen ytterligare från tunna affiliates men mer om det senare. Mitt nya mål ska vara att aldrig skriva längre än nödvändigt utan istället lägga fokus på webbplatsen. Det andra har jag liksom redan gjort.

Förresten så har SmslånOnline.se nu varit en av toppsajterna i mer än ett års tid. Första gången var 7:e juli 2013. Det är ganska länge trots att det ”inte går”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *