Kategorier
Smslån i Google

En dag i en smslåneserps liv

Vad jag vill med detta? ”Vet int'”, men det rör sig mycket i toppen på sms-lån och det har roterats flitigt bland sökresultaten den senaste veckan.

Bilderna nedan fick inte med Ferratum som hoppat upp till #1 då och då (även om mer sällan.) Kombinera detta med att jag i Advanced Web Rankings har all time high i synlighet så förstår du varför jag vill att vi byter namn på Google till ”Förvirrus Lurus”.

En dag i en smslåneserps liv

8 svar på ”En dag i en smslåneserps liv”

Faktum är att jag klantat mig rätt mycket på egen hand. Nackdelen med att rapportera till sig själv. (Strypte en del viktiga saker via disavow-filen).
Jag har även gjort sitewide-ändringar och en trogen bloggföljare lade ner sin blogg och där tappade jag lite kraft. Varje seriös länk i den här branschen är viktig anser jag…

Sammantaget sitter jag still i båten och hoppas att jag kan stabilisera mig. Jag oroar mig inte så mycket, tycker att jag har safat upp ganska bra och jobbar mest med förbättringar av sajten.
Att freaka ur för att man inte träffar ett är lite väl och jag överanalyserar inte saker nu. Push framåt. :). Men visst – pirr finnes alltid! 🙂

Svara

Ja du har ju inte haft det så lätt dom senaste veckorna så jag förstår att det kan strula lite:)

Har spammet avtagit nu eller fortsätter det?

Sitta still i båten är alltid bra att göra ibland så man verkligen ser vad som påverkas av vad. Innan jag visste om detta så misslyckades jag med nästan allt då jag inte förstod vad som hände och förhastade mig hela tiden med att göra förändring på förändring.

Jag blir väldigt inspirerad av dig och tänkte själv försöka mig på något liknande som du har lyckats med.

Hoppas allt löser sig 🙂

Ha det!

Med smslåneförbannelsen vilandes över sig gäller det att få ur sig nya idéer ;).

Skämt åsido. Jo, jag tyckte det var lite kul idé själv. Hade nästan en plan på att utveckla det lite bättre faktiskt…

Screenshot och cronjob varje timme om dygnet hade kunnat vara intressant. Tänk om det gick färga med olika färger också…?

Eller helt enkelt bara en premiumtjänst som gör ranking checks och presenterar skiftningarna av resultaten varje eller varannan timme dygnet runt?

Den som läser detta får gärna sno min ide. Allt jag vill ha är gratis medlemskap och en länk hit ;).

Svara

serptimelaps.com där man skriver in sökord och sedan får se en time laps av serpen för det sökordet under den senaste veckan. Problemet är att det skulle kräva mer resurser och en större apparat än att bygga ett nytt Google för att förverkliga, men idén är god haha

Herrejösses vad mkt intressanta inlägg! Har suttit och läst oavbrutet i ”en evighet”. Kul att följa ditt smslåneprojekt. Keep it up!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *