Kategorier
Smslån i Google

Kaos i Google – ingen anledning till oro ELLER?

Exakt så här är det i Google just nu. Speciellt bland smslånen. Kan inte påstå att jag är det minsta lugn just nu trots att det var all time high för några dagar sedan.

Jag illustrerade med berättelse hur SEO inom smslån fungerar. Klicka för större bild:

Illustrerad SEO - Så lugnt är det i smslåneserpen

Jag kommer dock tillbaka med en fetare uppdatering där både design och funktionalitet har förbättrats, förhoppningsvis inom bara några dagar. Jag har jobbat på rätt bra i bakgrunden. Målet är att skillnaden ska bli så extremt stor mellan min och andra jämförarsajter att det ska bli smått komiskt om spammet vinner. Jag fortsätter med fokus på innehåll nu och satsar mycket mer tid på själva webbplatsen istället för att pusha via bloggen. Orsak: nyhetsvärdet är nu dött. Lika bra att lägga mer fokus på själva sajten med andra ord tills jag fnular ut hur jag ska fortsätta leverera något intressant! Under tiden lär jag mig lite jQuery.

Idag rankar jag #5 på smslån. Jag hoppas att det är en glitch eller beror på att jag ändrade indexssidan. Det brukar ju skaka en hel del när man pillrar innan det stabiliserar sig.

Vår kära polack härskar i SERPen. 1-sidiga webbplatser (ensidigt, bokstavligen!) känns tryggt…


För övrigt så är jag nog mest tjurig och på dåligt humör eftersom jag drabbats av en katastrof. Den stavas länksvält. Fifan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *