Kategorier
Smslån i Google

Mer pengar skänks till Barncancerfonden

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera exakt när utbetalningarna görs till Barncancerfonden men det görs varje månad runt den 15:e och det kommer aldrig att glömmas bort eller ändras.  Däremot börjar jag skänka lite mer från och med den här månaden.

Mitt löfte var att först skänka 3% för varje dag som sajten träffar #1 på sms lån eller smslån vid en sökning i Google. Nu är det dock så att det varit lite svajigt på sistone och det är ju inget roligt. Bortfallet av intäkter har dock inte varit så stort som jag befarat. Med andra ord finns det ingen anledning att skänka mindre.  Det kändes faktiskt lite surt att gå igenom senaste månaden och se att det fanns en del andraplaceringar som gjorde att vissa dagar inte ”kvalificerade” för att skänka pengar. Och det ska barnen drabbas av? Skulle inte tro det…. Det är Google som blivit märkligare, inte intäkterna. Dessutom är det tråkigt arbete att gå igenom alla dagar… 🙂

Så vi säger så här istället: jag skänker 3% av intäkterna från smslån ALLA dagar i månaden istället för att ha en massa regler. Jo – en liten säkerhetsregel vill jag ha, nämligen att jag bestämmer när jag inte har råd med detta.  Just nu är det inga problem. Faktum är att det är just den här grejen som gör att det känns lite bra inombords att jobba hårt med sajten. Det vill jag inte missa så jag tuffar vidare med detta och jag kommer att göra detta med fler sajter och kanske t.o.m öka på procenten.

Affiliatekarma - pengar till Barncancerfonden via smslån

Mitt projekt blir uppmärksammat. Jag har kört på snart ett år… Ni har förmodligen inte märkt det men tror ni verkligen att ett smslåneföretag som nedan börjat med detta om jag inte nått framgång med mitt projekt som lyckats få bättre synlighet i Google än företag med  77 miljoner eller mer  i omsättning? Det är alltså lånbutiken som börjat med följande i en bransch som tidigare bara jobbat med ’kalla cash’:

Lånbutiken sponrar barn och ungdomar

Jag vill gärna tro att det var jag och mitt projekt  som var en bidragande faktor. Kanske inte, jag vet bara att saker som detta aldrig synts till innan jag började (och tog toppen). Att försöka göra fula saker lite bättre kan smitta och det är ett steg i rätt riktning som förklarar ännu mer varför jag bestämde mig för att jobba med skit som smslån. Det blir nämligen inte sämre av att stå för vad man gör och varför. Jag kan lika gärna använda intäkterna till något bra och behålla dem i Sverige.

Nog hade jag hoppats på att initiativet att ge pengar till Barncancerfonden skulle ge en länk eller två – men icket! Lika svårcharmat som vanligt. Tycker du att det kan vara något värt så vet ni hur ni kan hjälpa.

4 svar på ”Mer pengar skänks till Barncancerfonden”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *