Kategorier
Smslån i Google Spam

Ny spamattack mot Smslånonline.se

Mata inte trollen, säger man. De gör väl i byxan av att läsa detta men istället gör jag en ”transparent disavow” och visar mer tydligt varför det är uppenbart att det är en länkattack.  Sen stoppar jag in en kommentar + hänvisning till den här  i disavow tool så att det mer tydligt att jag uppenbart attackerats med negativ SEO.

Den här bloggposten är i första hand till för Google om de får för sig att göra en manuell åtgärd mot min sajt. Här förklaras senaste spamattacken.

Bakgrund
SmslånOnline.se är ett öppet projekt där jag försöker jobba så långt det går efter Googles riktlinjer. Detta har väckt en del negativ uppmärksamhet från asshatters som antingen missunnar en framgången eller helt enkelt inte klarar av att putta ner mig från #1.
Det kan alternativt vara så att det är en omedelbar konkurrent som helt enkelt inte klarar av att konkurrera på ett normalt sätt som gjort detta. Smslån är ju inte direkt känt för bra innehåll och engagemang. Eftersom Smslånonline.se cementerat sig fast i toppen med detta sätt att jobba finns det folk som anses att den måste skjutas ned. Att anpassa sig – och göra ett bättre jobb – är otänkbart för dessa personer.

Första negativa attacken skedde här. http://simonnystrom.com/seo-solutions-ltd-ertappas-med-fingrarna-i-syltburken-med-negativ-seo-mot-smslanonline-se/

Detta gav ett rejält genomslag i svenska SEO-branschen. Så stort att jag bestämde mig för att strippa inlägget på information om gärningsmannen. Desvärre gjorde ytterligare någon eller några personer i byxan av uppmärksamheten så att det triggade en andra attack som jag förklarar här nedanför.

Nya attacken

Här ser ni att jag tydligt attackerats med länkar. Knappast normalt och knappast av mig.

Spam attack

800 domäner under kort tid. Uppenbart spam som inte är gjort av mig.

Link Peak

Kort och gott Google:

Som du ser finns det ingen anledning till manuell åtgärd mot något som uppenbart irriterat någon eller några så pass mycket att de ser det som enda utväg att attackera min sajt för att kunna konkurrera.Jag tycker att det här är ett talande exempel för  att det jag åstadkommer med min sajt skapar engagemang.

Avslutar med några snabba reaktioner till att jag blivit spammad. Det avslöjar att det finns ett stort intresse kring projektet, vilket är helt unikt inom smslån, engagemang.

Du som läser detta och delar vidare bidrar med din  röst på att jag talar sanning om Google läser detta. Så – dela gärna!

tweet

Kort och gott. Låt mig fortsätta kicka röv med dessa småbarn. De behöver en pappa.

Ni andra som läser detta: Era tips om vem som ligger bakom detta kan skickas till [email protected] Ni kan ta parti mot asshatters och berätta om mitt projekt på er blogg om ni tycker att det här är förjävligt. Det gör jag. Ska bli en jäkla fröjd att cementera mig fast i toppen mer än någonsin tack vare detta.

Och får jag tag i den som gjort detta väntar den här gången åtal.

Tack till Fredrik Södergren som gjorde mig uppmärksam på attacken.

5 svar på ”Ny spamattack mot Smslånonline.se”

Följer ditt projekt med intresse och även om det är extremt trist för dig att råka ut för denna skit så är det såklart väldigt intressant för mig som utomstående att se hur du handskas med det och dessutom verkar knalla ur problemen stärkt i din tro! Kudos!

“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” — Albert Einstein

Tack för förståelsen! 🙂 Jo, det ligger någon eller några idioter bakom detta, går inte att förneka. Man får dock inte glömma att de flesta inom SEO är mot sådant här trams. Kan nog säga att det känns som att jag har betydligt fler med mig än mot mig i svenska SEO-branschen.

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *