Kategorier
Smslån i Google

Otack är världens lön men vissa har min fulla tacksamhet

Så var det dags för lite spam updates i smslånesvängen.

Jag ser till min glädje att mina rankings baseras på ett tiotal  domäner eller så totalt. Det finns vissa fina typer där jag är sjukt tacksam över att de har berättat om mitt projekt med smslån lite extra och visst är alla värda var sin länk här, definitivt! Och givetvis skulle jag länka om det inte vore så att Google av någon anledning skulle få för sig allt baseras på ett länkschema. Not worth it så att säga. Jag hoppas ni säger nej till mina konkurrenter nu när ni får ett ”tack som fan!” iallafall. För de lär väl börja jaga länkar från samma ställen.

Fina killar

Japp, finns inga fina tjejer i listan och det beror inte på patriarkatet. 🙂 Här är en del människor som har min fulla tacksamhet, i bokstavsordning och där jag blivit bekant med många bara via projektet! Bara några få känner jag sen innan. Ganska coolt faktiskt.

Bokstavsordning är det bästa sättet att förklara att saker är utan inbördes tacksamhetsordning så here we go, personernas Twitterkonton:

Arif Kurbanov
Jesper Ribacka
Kristoffer Wedholm
Tim Wiklund
Anders Karlsson
Daniel Johanisson
Fredrik Eriksson
Håkan Edqvist
Håkan Persson
Jesper Åström
John Adams
Jonathan Björkskog
Nikke Lindqvist
Per Nilsson
Robert Nyberg
Stefan Bergfeldt
Victor Kaugesaar

Jag har inte tagit hänsyn till att personer använt nofollows och jag har i vissa fall tagit med personer som inte ens länkar av andra orsaker bara för att ge ett ”tack som fan!”. Sen är det folk utelämnade också som jag inte lyckats spåra upp på Twitter, men jag säger tack ändå! Och du som är glömd, förlåt för fasiken! Fri dricka till dig om du kommer på nästa SEO-snack…

Och varför är jag så tacksam då? Jo, för att det är inte mycket fint som trillar in till det jag skapar, men däremot kommer en massa skit:
sms-spam

Bitchslaps till 3567 webbplatsägare som inte skyddar sina webbplatser mot spam med andra ord! Det blir mer krig än kärlek vill jag lova.

1 svar på ”Otack är världens lön men vissa har min fulla tacksamhet”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *