Kategorier
Smslån i Google

Smslån och data – nu ökar vi trycket!

Det duger inte att göra saker enkelt. Idag adderar vi en funktion till SmslånOnline.se som förhoppningsvis ökar avståndet och ger en väldigt bra överblick över vilket smslån som är ”bäst” prismässigt och lägger samtidigt in ny responsivitet och design. Förhoppningsvis ger det tryck.

SmslånOnline.se är ingen vanlig affiliatesajt. Jag skulle vilja påstå att datan är best of the best just nu. Alla effektiva räntor räknas ut sedan tidigare (ingen lätt uppgift, se förra posten) och nu är det dags för ”prisdominans”, en funktion som helt sonika räknar ut för hur många lån som en kreditgivare ligger topp 3 till ordinarie pris. Jag skulle vilja påstå att det börjar se rätt okej ut, eller?

Prisdominans

Marknaden håller på att sadla om till längre låneperioder och lägre räntor. För att vara värdig att synas inom smslån så krävs naturligtvis en rejäl ansträngning och en vilja att leverera en bra överblick. Jag tycker fasiken att jag lyckats med det nu!

Mycket data och förbättrad design

Det är många beräknar som görs och mycket som ska skrivas ut. Det var minst sagt jobbigt att få till en fungerande responsivitet samt alla funktioner.

Desktop

Det ser ut ungefär som en standardtopplista, men missa inte all korrekt insprängda data, representativa räntor och filter och sorteringsfunktioner. Lagens lilla lärjunge – det är jag det!

Smslån Desktop

Mobil

En mobil version ser ut så här.

Smslån mobil

Man blir nöjd

…när ett test visar detta omedelbart. ”TACK!” för att det inte strulade.

Designtest

Tidigare…

Desktop

Tidigare desktopversion

Mobilt

responsive-old

Man fick liksom ingenting sagt!

Till råga på allt…

Lyckades jag innan helgen göra ett minipill så att denna näst viktigaste sida gick ner totalt. Jag hoppas verkligen det är därför Google hatat mig på sistone. Nu kompenserar vi för det!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *