Kategorier
Smslån i Google

Smslån spam report

FicklampaFörra spamsajten som jag berättade om straffades snabbt av Google, men ägaren är nu tillbaka med en ny sajt efter att ha gjort en simpel 301-redirect, en metod som jag tidigare berättar om i bloggposten ”Att synas i toppen på smslån med 301:an som enda affärsidé”.

Jag berättar allt om metod, sajter och länkar på Smslånonline.se och jag tror att ni kommer att finna läsningen mycket intressant.

Ny sektion som outar extremspam

Jag  har skapat en sektion på huvudsajten som jag kallar  ”smslån spam report”. Att det finns metoder man inte riktigt gillar är en sak, men när det börjar ranka riktigt dåliga sidor så tänker då iallafall jag försvara mina positioner mot det tramset. Meningen med den här sektionen är att tydligt outa sajter som inte har något att göra bland sökresultaten. Jag kommer aldrig att angripa kreationer som bara bryter lite mot riktlinjerna utan bara extremfulingar. Jag har tidigare blivit utsatt för negativ SEO av någon av dessa dårar – så det här blir mitt motdrag. Hoppas det var värt det!

Google people! Ni kan alltid hitta min uttökade ”spam report” inom smslån genom att besöka sidan: http://smslånonline.se/smslan-spam-report.php. Den borde vara omfattande nog.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *