Kategorier
Smslån i Google

Upp till bevis – jag skänker 3% av mina intäkter från sms-lån till Barncancerfonden

3% av intäkter på sms-lån till Barncancerfonden[Update 2016-01-12: Sedan oktober 2015 är SmslånOnline.se ett guldvänföretag till Barncancerfonden och en av deras största givare. Det blev ju fint det här.]

Det är dags att agera och hålla mitt löfte. Jag har hela tiden framhållit mitt sms-lånprojekt som ”mer seriöst” än andra sajter, att de rekommendationer som ges är baserade på vad som faktiskt är bäst för kunden, att jag skattar pengarna i Sverige och att jag är öppen med vem står bakom sajten. Nu när jag träffar i topp i Google och före alla företag är det dags att agera och visa att jag menar allvar så sluta för bövelen inte läsa här.

Pushade nyligen ut detta på Facebook – jag tror att det är en nog så bra förklaring om du hittat hit och inte är insatt i projektet. Klicka och läs:

3 procent till Barncancerfonden

Kan det bli mer seriöst än så? Well, sms-lån blir ju i sig aldrig riktigt snyggt, eftersom det alltid finns någon som klantar bort sig och råkar illa ut.  Jag kan vara stolt över att synas på en förstaplats på sms-lån dvs att jag gjort ett bra jobb och jag kan glädjas över att det låter mig jobba vidare med andra projekt. Men. Det finns ju alltid ett men. Man måste vara stolt över det vad man gör också för att skapa ett komplett värde. Att vara stolt över sms-lån? Nej, det kommer jag inte att bli. Det vore lögn. Jag gör det ju för att tjäna pengar så att jag kan utvecklas vidare och bygga fler och större projekt. Att fortsätta skapa på webben på något sätt. I love it.

Så då får vi helt enkelt ta och polera upp den här bajskorven!

3% av intäkterna till Barncancerfonden varje månad

Varje månad kommer jag hädanefter att skänka 3% av intäkterna till Barncancerfonden de dagar som jag fortsätter att synas på förstaplatsen för ”sms lån” eller ”smslån” i Google.se med svenska som inställning (hl=sv och personligt sök avslaget).

[EDIT: Jag fortsätter att skänka pengar även om jag inte träffar #1 på smslån, så länge som jag anser mig ha råd. Orsaken är att jag fladdrar lite i rankings på huvudsökorden men pengarna verkar då komma in iallafall. Synd att skippa donationerna för en skitgrej alltså. Jag sätter en limit på 10 000:- i månaden för framtiden. Det är väl tilltaget.]

Vad det innebär mer exakt förklaras senare i kommentarerna eller annan post men kortfattat kan jag säga att de villkoren sedan en tid tillbaka är helt uppfyllda och 3% skulle börja skänkas med start augusti (den här månaden).  Se hur sajten ligger till nu:

Gåva ranking

Så vad har vi i slutändan?

  1. En sajt smed bra information om smslån.
  2. En sajt med tydliga kontaktuppgifter.
  3. Ett företag bakom som skattar intäkterna i Sverige, inte i något skatteparadis.
  4. En sajt med engagemang.
  5. En sajt som utöver skatterna även skänker 3% av pengarna till Barncancerfonden.
  6. Inte minst en levande sajt som ständigt pumpar ut förhoppningsvis ganska läsvärda saker i min blogg.

Jag vet inte, men jag tror att det är ungefär så mycket jag kan göra av sms-lån för att det ska bli en någotsånär bra grej. Och jag kan lova att ingen konkurrerande jämförarsajt är i närheten.

När får Barncancerfonden pengarna?

  1. I början på varje månad räknar jag ihop föregående månadens alla dagar som sajten sajten syntes på position 1 för antingen ”sms lån” eller ”smslån” via Gserp.se och ger 3% av intäkterna dessa dagar till Barncancerfonden. (Börjar det strula använder jag en annan lösning).
  2. Överföringen görs före den 15:e i aktuell månaden (för föregående månad).

Första överföringen kommer att ske i september 2013.

[EDIT: Det tar två månader för provisionen för registrerade smslån att betalas ut.
Tidigare har jag gjort betalningarna INNAN de betalats ut till mitt företags bankkonto, men från och med i april 2014 har jag ändrat så att pengarna betalas ut när de finns på mitt konto istället. Ganska logiskt egentligen.]

”Du borde skänka mer”

Nej det borde jag inte, jag betalar även företagsskatt. Jag ger det jag kan (gör du?) och vad jag vet är det inga småföretagare som frivilligt skänker pengar. Jag jobbar sedan december 2012 helt med mina egna projekt och behöver framförhållning och nya projekt som fungerar bra innan det blir aktuellt. Jag skänker ett belopp som känns helt och hållet bra att skänka även över tid. Över tid blir det mycket pengar.

2 svar på ”Upp till bevis – jag skänker 3% av mina intäkter från sms-lån till Barncancerfonden”

Tycker du ska ha stor eloge för att du skänker av ditt överskott. Det är hedervärt.

Har själv gått i samma tankar, kanske inte just med lånesajter men andra sidor. Välgörenhet är ett upplägg som förhoppningsvis kan gynna alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *