Så kan det gå när man snålar på innehåll…

Jag testade att beställa grundläggande texter via en artikelservice för att se vilken kvalitet man kunde uppnå. I det här fallet en text om drönare/quadrocopters och jag hade väl ingen förhoppning om att det skulle bli bra, men man kan ju testa iallafall.
Man kan väl säga så här: det blev inte skitbra, men jag tänkte iallafall bjussa på ett litet skratt i drönar-poesins värld…
Frågan är om man inte ska göra en textroterare “drönar-dravel” på sajten istället för att slänga det direkt i papperskorgen?

Visdomsord om drönare – favoriterna:

  1. “Det finns drönare som kallas för fotodrönare och dessa kan du styra genom att de flyger och tar otroligt fina kort på platser som är helt omöjliga att nå ifrån marken. Dessa kallas för de flygande drönarna.
  2. “Lagar för drönare finns det många av, precis som för andra fordonsdrivna alster.
  3. “Att visa respekt gentemot andra människor och djur genom att inte närma sig då drönaren kan skapa obehag och störa samt undvika att flyga runt stora evenemang och folksamlingar rekommenderas då det aldrig är acceptabelt att störa andra.” (Grammatik much?)
  4. “Det finns människor som älskar att fotografera och då kan det vara en bra idé att införskaffa sig en liten mindre drönare att sätta fast på sin kamera så att den sedan kan ta en mängd otroligt vackra bilder uppe i luften som du aldrig hade kunnat ta själv.”
  5. “För tyngre drönare skall en examination som bland annat bedömer teologi samt praktik göras.”
  6. “Till slut finns det även så kallade drönare i djurriket som i bisamhället. Drönaren i bisamhället har till uppgift att para sig med bidrottningarna. De olika drönarna har inte någon gadd så de kan inte försvara sig. Det verkar som om de egentligen inte gör så mycket i samhället men det gör de genom att hålla värmeregleringen och även genom att delta aktivt i honungsbehandlingen. De sprider även ett speciellt doftämne som gör det harmoniskt i bisamhället. Det är väldigt bra med en harmoni i bisamhället, så drönarna har ju ändå en uppgift även de, genom att göra det trevligt i samhället. *HELL YEAH!!! :) *”
  7. Det rekommenderas att drönaren inte skall överstiga 120 meter i höjd samt vara mer än 500 meter i avstånd från dig.
  8. Sist men väldigt viktigt: flyg sakta och säkert, flyg inte det snabbaste och halvhjärtat.

Känner du dig fullärd?

UPDATE: Ska väl poängteras att jag valde en låg nivå och visste att texterna inte skulle bli så bra. Ifall du nu tror att jag rackar ner på alla artikeltjänster – nej så var det inte tänkt. S l a p p n a  a v.

 

4 thoughts on “Så kan det gå när man snålar på innehåll…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *