Roliga korta citat och sofistikerad rappakalja med ”Transfurmator”

Är du trött på vanliga, tråkiga språk? Vill du krydda dina meddelanden med en nypa hövlighet, politik, eller kanske en skvätt psykedelisk fantasi? Då är Transfurmator räddningen! Min tjänst omvandlar dina alldagliga texter till en brokig blandning av valbara hittepåspråk som garanterat väcker uppmärksamhet.

Vad är Transfurmator?

Transfurmator
Den här roliga ”tjänsten” skapades för att jag ville testa att implementera AI i praktiken, liksom det gjorde med min AI tarotläsare.

Med Transfurmator.com kan du omvandla vilken text som helst till en mängd fantasifulla språk. Tänk dig att göra din inköpslista ”filosofisk”, eller varför inte svara på jobbmail i ”aggresiviska” för att verkligen göra ett intryck (även om jag inte rekommenderar det sistnämnda för karriären).

Bara mata in din text, välj ditt önskade språk och se magin hända. Och om du någonsin har undrat hur dina meddelanden skulle låta i ”snuttiska”, är det här din chans att få reda på det.

Tänk på Transfurmator som om det vore Google Translate på en kreativ kaffeöverdos – resultatet är lika oväntat som det är underhållande.

Dela gärna vidare!

Mitt hopp är att Transfurmator.com ska sprida glädje och bli någorlunda viral. Att kunna locka till ett skratt i vår alltmer digitala värld känns viktigt och kanske kan transfurmatorn bli ett uppskattat garv på sociala medier och arbetsplatser iallafall för stunden.

Till Transfurmator.com >>>